Urmărește-ne

Altcoins

Balene Bitcoin reapar brusc, conform Santiment

Published

on

Potrivit lui Santiment, o afacere criptoanalitică, balenele Bitcoin sau organizațiile care dețin mai mult de 1.000 BTC, se trezesc brusc într-o frenezie de activitate proaspătă.

Balenele Bitcoin revin la suprafață

Tranzacțiile balenelor Bitcoin, care depășesc 100.000 de dolari și 1.000.000 de dolari, au crescut la niveluri nemaivăzute de când BTC a ajuns la minimum și s-au inversat la sfârșitul lunii trecute, potrivit companiei.

„În vreme ce prețurile Bitcoin au atins minim la 34.700 de dolari cu știrile de război de joi, balenele au făcut niște tranzacții masive. Aceasta a fost cea mai mare sumă de tranzacții BTC de 100.000 USD+ și 1 milion USD+ din 24 ianuarie, când prețurile au crescut cu +15% în săptămâna următoare.”

Sursă: Santiment/Twitter

Santiment spune că activitatea balenelor Bitcoin vine pe fondul unei explozii a token-urilor circulante, sugerând puncte de vedere polarizate asupra evoluțiilor geopolitice în curs în Europa de Est.

„Circulația token-ului Bitcoin a atins un maxim de nouă luni, dezvăluind cât de polarizați au devenit comercianții cu războiul. Această creștere a circulației a fost similară cu Black Friday din martie 2020, unde deținătorii de cripto au vândut în partea de jos la începutul perioadei Covid.”

Sursă: Santiment/Twitter

Pe lângă Bitcoin, diferite altcoins se evidențiază

Pe măsură ce Bitcoin dă semne de viață, Santiment spune că altcoin-urile își revin și ele din incertitudinea inițială cauzată de discuțiile despre război. Unele monede ies în evidență mai mult decât altele, potrivit companiei, inclusiv platforma de contracte inteligente Fantom, protocolul de finanțare descentralizată (DeFi) AAVE și altcoin-ul de jocuri Gala.

„Altcoins au prosperat absolut printr-un efort de recuperare continuu al comercianților, după ce preocupările legate de război au suprimat prețurile în urmă cu două zile. Îndreptându-se spre weekend, proiecte precum FTM, AAVE, GALA, ONE și CBG s-au declanșat în mare măsură.”

Sursă: Santiment/Twitter

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.