Urmărește-ne

Altcoins

NFT-urile Cardano au depășit pragul de 800.000

Published

on

NFT MAKER (NMKR), primul instrument public „Mint-on-Demand” bazat pe blockchain Cardano (ADA), a creat peste 800.000 de token-uri nefungibile (NFT).

Un nou nivel atins pe blockchain-ul Cardano

Pe 6 martie, platforma de realizare a NFT-urilor a anunțat marea veste într-un tweet:

CardanoPeakz, un proiect cripto cu obiecte de colecție digitale care reprezintă vârfurile lanțurilor muntoase din lume precum Muntele Everest, Nanga Parbat și Denali, este unul dintre proiectele cripto care utilizează platforma pentru a crea cu adevărat NFT-uri. Printr-un tweet, proiectul a anunțat adăugarea mai multor NFT.

NFT MAKER a fost creat ca o modalitate de a reduce bariera de intrare în lumea NFT pentru utilizatori, artiști și comercianți. Pentru a face acest lucru, a fost creat un set cuprinzător de instrumente de onboarding, fabricare și instrumente de vânzare pe piaţa secundară pe care utilizatorii le pot folosi fără a fi nevoie să știe cum să codeze.

Cardano se actualizează pentru a face față utilizării în creștere a NFT-urilor

Merită menționat faptul că știrile urmează un model de popularitate în creștere a NFT-urilor, în ciuda faptului că acestea sunt încă la început.

Conform unei analize de piață, au fost identificate 1.263 de mărci înregistrate legate de NFT depuse în 2021, o creștere de 421 de ori față de cele trei depuse în 2020. Într-adevăr, numărul de depuneri a crescut cu 552,17% între august 2021 și ianuarie 2022.

Printre lucrurile care fac din Cardano una dintre platformele preferate pentru crearea de noi NFT este scalabilitatea sa, creșterea constantă a capacității și a debitului pentru a gestiona creșterea ecosistemului de aplicații descentralizate (dApp) și milioanele de noi utilizatori.

Cardano a finalizat o actualizare semnificativă a rețelei în septembrie 2021, care a inclus funcții de contract inteligente, crescând scalabilitatea și performanța blockchain-ului. A acceptat peste 1.000 de contracte inteligente și peste 3 milioane de portofele noi ADA până la sfârșitul lunii ianuarie 2022.

În ianuarie, compania a anunțat că dimensiunea blocului a fost mărită cu 12,5% la 72KB, precum și alte îmbunătățiri de performanță și scalare, cum ar fi adăugarea de stocare pe disc și timpi mai rapizi de propagare a blocurilor la cel puțin 95% de peers în cadrul a cinci secunde prin reducerea „timpului mort” dintre blocuri.

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.