Urmărește-ne

Despre noi

Cryptonian a fost fondat în vara anului 2021 cu misiunea de a simplifica și de a aduce cele mai recente știri legate de blockchain și criptomonede cititorilor noștri. Am devenit rapid sursa de știri digitale pentru o generație emergentă de pasionați de criptomonede, ajungând lunar la câteva zeci de mii de cititori, în toată România.

Suntem un site de știri independent, neclintit, în scopul nostru de a ajuta cititorii să ia decizii informate și de încredere cu privire la acest sector financiar.

Fie că este vorba de altcoins majore sau de monede de confidențialitate, acoperirea noastră a celor mai mari evoluții din sector oferă perspective perspicace asupra celor mai recente evoluții și impact al industriei.

De-a lungul timpului, acoperirea noastră de știri a evoluat de la acoperirea actualizărilor specifice prețului la funcții aprofundate care includ informații despre conducere din industrie. Pe măsură ce sectorul a crescut de la un grup marginal la un sector financiar major, site-ul și autorii noștri evoluează odată cu vremurile pentru a oferi cititorilor cele mai relevante știri.

Vă mulțumim că ați citit Cryptonian. Încrederea dumneavoastră în noi este importantă și vom continua să spunem poveștile care trebuie spuse.

Twitter – https://twitter.com/CryptonianRO

Vrei să investești și nu știi în ce?

Abonează-te la newsletter și rămâi informat pentru alegeri smart!

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.