Urmărește-ne

Politica de confidențialitate

Când vizitați Cryptonian, sunteți de acord cu conținutul acestei pagini – Politica de confidențialitate

Datele pe care le dobândim prin transmiterea datelor utilizatorului nu vor fi niciodată distribuite, vândute sau transmise către terți și același lucru este menționat și în momentul transmiterii. În prezent, obținem date numai prin abonamentul utilizatorului, prin trimiterea de formulare la pagina noastră „Contact” sau în timp ce comentăm un articol. Informațiile pe care le colectăm includ doar adresa de e-mail și numele.

Informațiile pe care le dobândim prin transmiterea utilizatorului nu vor fi niciodată publicate, comunicate, vândute, împrumutate sau dezvăluite unor terți în niciun fel; va fi folosit doar pentru a comunica cu utilizatorul cu privire la întrebările de abonare sau formulare ale acestuia.

În viitor, vom folosi și datele personale care au fost obținute pentru analiza statistică și analiza cititorilor site-ului web, pentru a optimiza mai bine conținutul pentru utilizator. Când ar fi obținute astfel de date, utilizatorul va înțelege clar motivul din spatele acestui lucru înainte de a-și trimite datele.

Dacă vreun utilizator dorește să se dezaboneze, el/ea o poate face oricând. Dacă aveți probleme la dezabonare, vă rugăm să ne contactați prin detaliile menționate în pagina „Contact”.

Vrei să investești și nu știi în ce?

Abonează-te la newsletter și rămâi informat pentru alegeri smart!

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.