Urmărește-ne

Altcoins

Chainlink atinge maximul ultimelor două luni, numărul deținătorilor crește cu 265%

Published

on

În timp ce piața criptomonedelor este în continuă creștere de câteva săptămâni, „vechii jucători” atrag atenția investitorilor și comercianților. Anterior, Litecoin a surprins piața cu un pump de 40%, iar acum Chainlink depășește maximul din ultimele două luni cu sprijinul unui număr tot mai mare de deținători.

Conform datelor de pe blockchain, peste 158,9 mii de adrese dețin acum LINK de mai bine de un an. De obicei, serviciile de date din blockchain urmăresc numărul total de portofele și ratele de creștere ale acestora, dar în acest caz, au fost numărate numai portofelele care au deținut monede mai mult de un an.

Sentimente pozitive în privința Chainlink

Privind numărul deținătorilor pe termen lung, investitorii pot determina sentimentul general de pe piață față de criptomonedele specificate.

Timpul mediu deținut de portofelele menționate este în prezent de 3,8 ani. În total, acele adrese de portofel dețin 691 de milioane de monede LINK. În ultimele 30 de zile, numărul portofelelor a crescut cu 3%.

În prezent, majoritatea deținătorilor de Chainlink rămân „în joc”, ceea ce înseamnă că deținerile lor sunt profituri nerealizate. Doar 9% dintre deținători și-au deschis pozițiile și sunt în pragul de rentabilitate.

La momentul publicării, LINK se tranzacționează la 36 USD, cu o creștere zilnică de 6,5%. În plus, Chainlink a crescut în ultimele 50 de zile, ceea ce a dus la o creștere totală de 66%.

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.