Urmărește-ne

Ethereum

Fiul lui Will Smith, rapperul și actorul Jaden Smith, postează un tweet misterios despre Ethereum

Published

on

Autorul, rapperul, actorul și megastarul de la Hollywood, fiul lui Will Smith, Jaden Smith, a postat un tweet misterios „ETH” care a urmat la scurt timp după o publicație „Web3”.

Scopul din spatele celor două tweet-uri nu a fost dezvăluit, dar cel mai probabil este legat de popularitatea în creștere a celor două industrii. Anterior, prețul lui Ethereum a atins noul ATH, care ar fi putut atrage atenția celebrului rapper.

Tot mai multe celebrități intră în spațiul Cripto

Ambele tweet-uri legate de cripto au fost primite cu căldură de public, colectând aproximativ 8.000 de aprecieri și peste 1.000 de retweets pe Twitter. În secțiunea de comentarii a tweet-ului Web3, Jaden a spus că deține de fapt un NFT la fel ca partenerul său din industrie, Snoop Dog.

Odată cu creșterea rapidă a prețurilor din industriile Bitcoin, DeFi și NFT, mai multe celebrități explorează criptomonedele și tehnologiile blockchain. Pe lângă faptul că oferă profituri semnificative ale investițiilor, tehnologiile activelor digitale pot schimba potențial industriile bancare, financiare și de artă în viitor.

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.