Urmărește-ne

Ultima oră

Staples Center va fi redenumită „Crypto.com Arena”

Published

on

În urma unui acord estimat la 700 de milioane de dolari, Staples Center, casa celor de la Los Angeles Lakers, va fi redenumită „Crypto.com Arena” luna viitoare, potrivit unui comunicat oficial.

În urma acordului inovator de 20 de ani privind drepturile de denumire, Crypto.com, una dintre platformele exchange cu cea mai rapidă creștere din lume, și AEG, una dintre cele mai importante companii de sport și divertisment live din lume, au redenumit Staples Center.

Arena este deținută și operată de AEG. Aceasta este una dintre cele mai emblematice și recunoscute locații de sport și divertisment din lume. Redenumirea locației sportive va intra în vigoare pe 25 decembrie, însă Crypto.com nu va aduce modificări locației până în iunie 2022.

Crypto.com va fi partenerul Lakers și Kings

Într-adevăr, semnarea unui nou acord privind drepturile de denumire pentru locația emblematică din Los Angeles va contribui la modelarea pe viitor a metropolei în ceea ce privește sportul, muzica și divertismentul.

În timp ce Staples Center este cel mai bine cunoscută drept casa lui Los Angeles Lakers, este și casa celor de la Los Angeles Clippers, Los Angeles Sparks ai WNBA și Los Angeles Kings ai Ligii Naționale de Hochei. Alături de Madison Square Garden din New York, este unul dintre cele mai cunoscute locuri de divertisment din Statele Unite.

Ca urmare a acestui acord, Crypto.com a fost desemnat partenerul oficial al platformei de exchange al Los Angeles Lakers și Los Angeles Kings.

Arena, cu 20.000 de locuri, a reinventat și întinerit centrul orașului Los Angeles, iar în același timp, a contribuit la stabilirea standardului în industria managementului facilităților pentru alte arene din întreaga lume.

În fiecare an, locația emblematică găzduiește peste 240 de evenimente semnificative de înaltă importanță națională și internațională, adunând în total peste 4 milioane de spectatori. Evenimentele includ orice, de la sporturi profesionale la concerte, ceremonii de premiere, box și alte evenimente unice, cum ar fi GRAMMY-urile, NBA All-Star Games și NHL All-Star Games.

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.