Urmărește-ne

Analize

Cardano atinge minimul local de 1.80 USD

Published

on

Cardano (ADA) a pierdut aproape jumătate din valoarea sa de piață.

Cardano ar putea fi gata să revină pe măsură ce a atins un zid semnificativ al cererii. Dacă ordinele de cumpărare încep să se acumuleze, ADA ar putea avea puterea de a-și relua tendința ascendentă.

Este timpul perfect de cumpărat Cardano?

Cardano pare să fi atins un minim local după ce a scăzut cu aproape 55% de la un record de aproximativ 3,10 dolari stabilit la începutul lunii septembrie.

A șasea cea mai mare criptomonedă după capitalizarea pieței a intrat într-o corecție abruptă la scurt timp după ce a înregistrat un nou maxim istoric. Se pare că investitorii au profitat de punctul maxim atins pentru a înregistra profituri, influențând vânzarea. Acum că Cardano a scăzut la un minim în patru luni de 1,41 USD, tendința descendentă s-ar putea opri.

Istoricul tranzacțiilor arată că o creștere a puterii de cumpărare ce ar putea împinge Cardano spre 1,80 USD. Dar mai întâi, token-ul smart-contracts trebuie să treacă prin nivelul de rezistență de 1,60 USD. Modelul IOMAP al lui IntoTheBlock arată că peste 93.000 de adrese au achiziționat anterior mai mult de 2 miliarde ADA în jurul acestui nivel de preț, ceea ce îl face o nucă greu de spart.

Sursa: TradingView

Pe de altă parte, cohortele IOMAP arată că aproape 128.000 de adrese dețin peste 2,8 miliarde ADA între 1,48 USD și 1,53 USD. Încălcarea unui zid de cerere atât de semnificativ ar putea expune pe Cardano riscul unei corecții mai abrupte, invalidând teza optimistă.

Dacă acest lucru s-ar întâmpla, prețurile ar putea scădea la 1,25 USD sau chiar la 1 USD.

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.