Urmărește-ne

Altcoins

Shiba Inu și John Richmond vor lansa 10.000 de NFT

Published

on

Datorită colaborării cu designerul de îmbrăcăminte John Richmond, token-ul Shiba Inu și-a extins granițele în domeniul modei. Prezentările de modă vor avea loc la Milano, centrul de modă al Italiei, de către firma italiană de îmbrăcăminte.

Într-o colaborare de ultimă oră, viitoarele plimbări pe podium vor prezenta articole de îmbrăcăminte inspirate de SHIB și John Richmond. 10.000 de NFT-uri ale lui John Richmond și Shiba Inu vor fi emise în curând ca parte a cooperării.

Shiba Inu și John Richmond și-au dezvăluit colaborarea mult așteptată în penultima zi a săptămânii modei din Italia. În plus, celebra Săptămână a Modei de la Paris a început marți, ceea ce înseamnă că token-ul este dornic să facă parte din industria modei și se va pregăti înaintea celebrei campanii.

Shiba Inu este un jucător important în ecosistemul activat de blockchain și intenționează să lanseze o linie de modă bazată pe NFT la sfârșitul acestui an.

Analiza Shiba Inu și predicții de piață

În ciuda prețului actual de 0,000026 USD, a valorii de piață de aproximativ 15,20 miliarde USD și a volumului zilnic de 797,62 milioane USD, Shiba Inu este de așteptat să profite de pe urma unui astfel de anunț.

În urma tuturor acestor știri pozitive, a doua cea mai mare criptomonedă meme din lume a crescut cu aproape 18% în ultimele două zile.

Capitalizarea pieței SHIB la 14,11 miliarde USD în graficul zilnic | Sursa: TradingView.com

Majoritatea experților în cripto cred că SHIB va continua să crească pe termen lung, deoarece există încă speranța că va atrage mai mulți investitori.

Rata medie pentru martie 2022 este de 0,0000284 USD, cu un minim de 0,0000149 USD. Până la sfârșitul lunii, cea mai mare valoare de tranzacționare a monedei este estimată să fie în jur de 0,0000429 USD.

Shiba Inu este susținut de AMC Theatres prin BitPay

Pe 19 martie, CEO-ul AMC, Adam Aron, a declarat pe Twitter că firma sa va adăuga suport pentru plățile online bazate pe BitPay în aplicație și site-ul său mobil. Acest lucru înseamnă că Shiba Inu, va fi acceptat de cel mai mare lanț de cinematografe din lume în viitorul apropiat.

Site-ul BitPay va accepta plăți online AMC până pe 19 martie, iar aplicația mobilă va fi accesibilă până pe 16 aprilie.

Contractele inteligente Shiba Inu au crescut cu 600%

Potrivit datelor, utilizarea contractelor inteligente Shiba Inu din „adresele de nivel balenă” în rețeaua Ethereum a crescut cu cel puțin 600%, ceea ce înseamnă că adresele mari sunt mult mai active.

Variabile suplimentare, cum ar fi volumul și fluxul net, arată statistici negative în comparație cu sesiunea anterioară de tranzacționare. Între timp, volumul balenelor a scăzut cu aproximativ 100%, în timp ce fluxul net a rămas negativ la 16 milioane de dolari.

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.