Urmărește-ne

Altcoins

Ripple intenționează să rezolve disputa cu SEC până în noiembrie 2022

Published

on

Pe măsură ce procesul foarte mediatizat dintre Ripple (XRP) și Securities and Exchange Commission (SEC) progresează, au devenit disponibile mai multe informații.

Mai multe informații ies la iveală în cazul Ripple vs SEC

Potrivit unui document recent publicat într-un tweet de către avocatul Jeremy Hogan, corporația blockchain anticipează ca litigiul o să fie soluționat între 26 august și 18 noiembrie 2022.

Ripple a solicitat ca acțiunea colectivă în curs să fie reprogramată de la data convenită anterior de 26 august 2022 la 18 noiembrie 2022, conform scrisorii, clarificând că:

„Din cauza suprapunerii problemelor de fapt și de drept dintre acest caz și acțiunea SEC, părțile sunt de acord că există eficiențe în ceea ce privește ca anumite aspecte ale acțiunii SEC să precedă anumite termene în această acțiune.”

Reducerea problemelor din dispută ca urmare a amânării, conform firmei blockchain, ar reduce povara părților, ar accelera descoperirea în caz și, poate, ar reduce sarcina asupra instanței.

Hogan a mai declarat că Ripple se așteaptă să câștige cazul SEC în septembrie sau octombrie, după care acțiunea colectivă va fi respinsă din cauza excluderii garanției, care interzice unei părți să rejuge o problemă soluționată într-un litigiu anterior, chiar dacă problema este legat de o revendicare distincta.

Povestea SEC vs Ripple se apropie de final

În decembrie 2020, SEC a depus o plângere împotriva lui Ripple și a doi dintre directorii săi pentru că ar fi vândut peste 1,3 miliarde USD în XRP neînregistrat între 2013 și 2020.

Agenția a prezentat două note legale de la firma de avocatură Perkins Coie startup-ului blockchain ca dovadă. Ripple a solicitat îndrumări juridice cu privire la o serie de preocupări legate de emiterea de token-uri digitale, iar memorandumurile au fost emise ca răspuns.

În loc să utilizeze memorandumurile ca un exemplu de conformitate proactivă, SEC le-a folosit „ca o sabie sau ca un baros”, potrivit consilierului general Ripple.

De asemenea, compania și-a depus recent opoziția față de moțiunea SEC pentru reexaminare și clarificare parțială și hotărârea judecătorului Netburn privind privilegiul procesului deliberativ (DPP), respingând-o ca o încercare a SEC de a obține o „refacere”.

Pe 28 februarie, CEO-ul Ripple, Brad Garlinghouse, a folosit Twitter pentru a dezminți rapoartele conform cărora Rusia folosea XRP pentru a eluda SWIFT și alte restricții. Garlinghouse a declarat fără ambiguitate că RippleNet respectă legea internațională și restricțiile impuse de Oficiul de Control al Activelor Străine (OFAC) al Trezoreriei SUA.

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.