Urmărește-ne

Altcoins

Jordan Belfort crede că prețul XRP ar putea atinge 10 USD

Published

on

Jordan Belfort, un fost broker de bursă al cărui comportament fraudulos și stil de viață scandalos a fost interpretat de Leonardo DiCaprio în filmul „Lupul de pe Wall Street”, s-a declarat un susținător al XRP.

Belfort și XRP

Într-un tweet recent, Belfort susține că deține o sumă de șase cifre în controversata criptomonedă, despre care Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA o pretinde că este o valoare neînregistrată.

Antreprenorul american prezice că prețul XRP ar putea atinge 10 dolari. Într-un astfel de caz, capitalizarea sa de piață ar trebui să se apropie de pragul de 500 de miliarde de dolari.

Membrii comunității XRP nu s-au sfiit de aprobarea îndoielnică, primindu-l pe Belfort în armata lor.

Belfort a devenit un simpatizant al spațiului cripto

După ce a considerat Bitcoin drept „înșelătorie” în 2018, adevăratul „lup de pe Wall Street” a devenit de atunci un susținător de criptomonede. Recent, comerciantul condamnat a devenit fascinat de token-urile nefungibile.

Criptomoneda XRP este una dintre puținele monede care nu au reușit să imprime un nou maxim istoric în timpul acestui ciclu bullish. Prețul său este încă în scădere cu 68% față de vârful de 3,40 USD care a fost înregistrat pe 7 ianuarie 2018.

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.