Urmărește-ne

Altcoins

Samsung va câștiga expunerea Cardano printr-un nou parteneriat

Published

on

Gigantul tehnologic Samsung va avea acum expunere la Cardano prin recentul său parteneriat cu sistemul blockchain de management al plantațiilor Veritree, potrivit unui tweet postat de Sidney Vollmer de la Fundația Cardano.

Samsung devine un aliat în lupta împotriva schimbărilor climatice

Filiala americană a gigantului sud-coreean își propune să abordeze schimbările climatice prin plantarea a două milioane de mangrove în Madagascar, o țară insulară situată în Africa de Est. Se estimează că pădurile de mangrove stochează de zece ori mai mult dioxid de carbon decât alte păduri tropicale.

Parteneriatul a fost anunțat în cadrul Consumer Electronics Show (CES) anual care a avut loc la Las Vegas.

Mark Newton, șeful departamentului de sustenabilitate corporativă la Samsung Electronics America, a declarat că investiția în tehnologii inovatoare este „vitală” în lupta împotriva schimbărilor climatice: „Investițiile în inovații tehnologice, cum ar fi cele care creează îmbunătățiri ale eficienței și reduc la minimum deșeurile, în combinație cu soluții bazate pe natură, sunt vitale în lupta împotriva schimbărilor climatice.”

Parteneriatul Cardano-Veritree

Înregistrările Veritree de verificare a reîmpăduririlor vor fi stocate pe blockchain-ul Cardano. Tehnologia face posibilă verificarea datelor de la locurile de plantare și leagă fiecare donație individuală la suprafața de teren pe care a contribuit la refacere.

Anul trecut, Fundația Cardano a lansat Initial Tree Offering (ITO) împreună cu Veritree. Utilizatorii pot dona 1 token ADA pentru a primi 1 Tree Token care reprezintă un arbore. La momentul scrierii, ITO a strâns suficiente contribuții pentru a planta 553.900 de copaci.

Utilizatorii care donează cel puțin 500 ADA vor primi certificate digitale de plantare, precum și NFTree Art.

„Highballers” sunt cei ce donează 100.000 de token-uri ADA și vor putea obține arta NFTree „unică la nivel global”, precum și numele lor pe hartă.

Sesiunile de plantare de copaci sunt programate să continue până la sfârșitul anului 2022, potrivit unei foi de parcurs prezentate de Veritree.

În cele din urmă, Veritree plănuiește să planteze un miliard de copaci până în 2030.

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.