Urmărește-ne

Analize

Vizând adoptarea în masă, Crypto.com crește cu 25%

Published

on

După ce a fost prima platformă de criptomonede care a obținut certificarea SOC 2, token-ul nativ CRO de la Crypto.com a câștigat încă 25%. La începutul acestei luni, Crypto.com a câștigat drepturile de denumire a arenei LA Lakers.

Conformitatea cu SOC 2 a ajutat CRO să atingă câștiguri de 384%

Token-ul nativ Crypto.com crește după un șir de anunțuri majore. CRO a crescut cu 25% marți, după ce exchange-ul a trecut cu succes auditul Service Organization Control (SOC) 2.

Auditul, realizat de firma de consultanță Deloitte, recunoscută la nivel mondial, afirmă că practicile, politicile, procedurile și operațiunile Crypto.com de securitate a informațiilor îndeplinesc toate standardele SOC 2. Crypto.com este primul exchange cripto care atinge conformitatea SOC 2.

Sursa: CoinGecko

CRO se apropie de 1 USD

La sfârșitul lunii octombrie, Crypto.com a anunțat o campanie de publicitate în valoare de 100 de milioane de dolari, lansând reclama „Fortune Favors the Brave” cu actorul Matt Damon. Săptămâna trecută, exchange-ul a ajuns pe prima pagină a ziarelor întrucât a plătit 700 de milioane de dolari pentru a achiziționarea drepturilor de denumire pentru emblematica arenă Staples Center din LA, redenumind-o în Crypto.com Arena în urma unei înțelegeri pe 20 de ani.

De asemenea, Crypto.com depune eforturi pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. La începutul lunii noiembrie, exchange-ul a anunțat îmbunătățirea asistenței pentru depuneri și retrageri pe Cronos, un lanț nou, scalabil, compatibil cu EVM, dezvoltat de echipa Crypto.org. Cronos va lucra în tandem cu lanțul Crypto.org existent și își propune să extindă ecosistemul DeFi, oferind dezvoltatorilor capacitatea de a porta rapid aplicații din lanțurile compatibile Ethereum și EVM.

Recentele creșteri ale prețului fac din CRO a 12-a cea mai mare criptomonedă după capitalizarea pieței. Moneda se tranzacționează în prezent la 0,93 USD și se apropie rapid de pragul de 1 USD. Rămâne de văzut dacă va putea sparge acest nivel psihologic puternic.

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.