Urmărește-ne

Bitcoin

De ce ar putea fi acesta un „moment decent” pentru ca investitorii Bitcoin să profite

Published

on

Cererea crescută din partea investitorilor instituționali a stimulat creșterea Bitcoin în acest an. Unii investitori consideră Bitcoin ca fiind o acoperire împotriva inflației, pe fondul unui enorm stimul monetar.

Mai mult, diferiți analiști și-au prezentat proiecția Bullish pentru Bitcoin, dintre care cei mai mulți anticipează că Bitcoin va ajunge să valoreze 100.000 de dolari până la sfârșitul acestui an. Cu toate acestea, experții pieței au avertizat, de asemenea, că o corecție ar putea fi în cărți după un raliu arzător. În timp ce toate aceste scenarii sunt în principal văzute dintr-o perspectivă pe termen lung, ce se întâmplă totuși pe termen scurt?

Trader-ul veteran de criptomonede Tone Vays a abordat întrebarea menționată mai sus în ultimul său Livestream. În primul rând, BTC a avut câteva zile uimitoare după știrile despre fondul tranzacționat pe bursă (ETF). De fapt, el se așteapta ca BTC să atingă un maxim de aproximativ 62.000 de dolari până pe 19 octombrie. El a declarat,

„Suntem pe drumul cel bun pentru ceea ce am anticipat în perspectivele zilnice, unde ajungem la aproximativ 62.000 de dolari la sfârșitul acestei săptămâni sau la începutul săptămânii viitoare. Pe 19 octombrie am anticipat eu acel top. Așa că mai avem aproximativ trei sau patru zile. Mai ales dacă continuăm să urcăm, în sus și mai sus. ”

El a folosit graficul de mai jos pentru a-și susține povestea.

Sursa: Youtube

Momentul potrivit pentru Take Profit

În plus, analistul a discutat chiar despre luarea profitului înainte de orice potențială retragere a prețului. Adică, dacă BTC a atins nivelul discutat mai sus.

„(Săptămâna viitoare) este probabil un moment decent pentru a-ți lua profitul înainte de o posibilă retragere, deoarece ar fi crescut mult prea departe, mult prea repede. În urmă cu trei săptămâni, prețul era la jumătate din ceea ce este astăzi … creștem destul de repede și va exista o retragere … dar în prezent graficul săptămânal este complet bullish și încă mai avem loc de creșteri. ”

Între timp, HODLerii de BTC au întreprins într-adevăr unele măsuri în timp ce au luat unele câștiguri în urma creșterii prețurilor. De exemplu, conform analizei Glassnode,

Vays spune că, cu o creștere atât de rapidă, există o probabilitate mai mare de cădere. El a proiectat o retragere în jurul valorii de 53.000 dolari sau 54.00 dolari, dar predicția sa de sfârșit de an rămâne intactă. El a opinat,

„Bitcoin arată grozav. Încă mă gândesc la 65k pentru un top dublu cu luna aprilie, o retragere până la 55k, iar apoi sper să am dreptate cu privire la acei 100.000 de dolari până la sfârșitul anului. Sunt încă optimist.”

Cu toate acestea, și alți tauri BTC au prezis același preț.

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.