Urmărește-ne

Altcoins

Protocolul DID al lui Polkadot, KILT, este acum complet descentralizat

Published

on

KILT Protocol, un mod descentralizat de verificare a identității care folosește instrumentele Kusama (KSM) și Polkadot (DOT), devine o rețea blockchain complet descentralizată.

Protocolul KILT devine 100% guvernat de comunitate

Conform anunțului oficial împărtășit de KILT Protocol pe canalele și blogurile sale de socializare, pe 11 noiembrie 2021, platforma a devenit complet descentralizată.

După trei ani de cercetare și dezvoltare, BOTLabs GmbH a predat luarea deciziilor, înțelepciunii mulțimii a marii comunități KILT.

Această etapă ambițioasă a fost realizată prin eliminarea unui modul Sudo Key din arhitectura protocolului. Începând de astăzi, toate upgrade-urile cruciale vor fi discutate și aprobate de entuziaștii comunității KILT.

Propunerea de pionierat privind distribuirea token-urilor KILT „thank you” între susținătorii „early birds” va fi depusă până la sfârșitul acestei săptămâni. Procesul de vot va dura șapte zile.

Avansarea ecosistemului DID al Polkadot

Migrarea de astăzi către un model guvernat de DAO a fost inclusă în foaia de parcurs a proiectului la lansarea sa în 2018. Odată cu eliminarea cheii Sudo, KILT devine primul protocol de identitate auto-guvernat pentru Polkadot și ecosistemul său Kusama.

Protocolul KILT este instrumentul bazat pe blockchain pentru emiterea de acreditări auto-suverane, anonime și transparente. La începutul lunii septembrie, KILT a câștigat licitația de sloturi pentru lanțuri de pe Kusama.

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.