Urmărește-ne

Altcoins

După o creștere masivă a SHIB, exchange-ul Gemini a integrat acum Shiba Inu

Published

on

Popularul simbol meme și principalul challenger Dogecoin, Shiba Inu, ar putea continua să scadă, însă cea de-a 11-a cea mai mare criptomonedă după capitalizarea pieței este încă în curs de răspândire. Începând de astăzi, îl puteți cumpăra și vinde pe exchange-ul Gemini, bursa criptografică din New York, fondată de Cameron și Tyler Winklevoss.

Shiba Inu și exchange-ul Gemini

Astăzi, exchange-ul a anunțat că a permis tranzacționarea SHIB pe platforma sa alături de o serie de alte monede. Alte completări notabile includ stablecoin-ul USDC, tokenul AUDIO de la platforma de muzică de streaming Audius și tokenul RARE al platformei NFT de artă SuperRare.

Shiba Inu a asistat la o creștere semnificativă a valorii când a fost lansată pe Coinbase la mijlocul lunii septembrie, dar moneda bazată pe Ethereum a avut doar o mică creștere a valorii astăzi: conform CoinGecko, a crescut cu aproximativ 2% în ultimele 24 de ore, la un preț curent de 0,00005400 USD.

Dogecoin este prima criptomonedă cu tematică de câine, iar valoarea sa a crescut vertiginos la începutul acestui an, crescând de la sub jumătate de cent pe monedă până la un vârf de aproape 0,73 USD în luna mai. DOGE, pe de altă parte, se tranzacționează în prezent la aproximativ 0,26 USD, în scădere cu aproximativ 65% față de vârful său.

Rivalitate între monedele cu căței

SHIB este un concurent considerabil mai tânăr pentru DOGE, dar a avut o creștere impresionantă. Luna trecută, prețul SHIB a crescut vertiginos: la apogeul său, moneda a crescut cu 800% într-o singură lună, atingând un nou maxim istoric de 0,00008616 USD pe 26 octombrie.

Shiba Inu a depășit de fapt Dogecoin în ceea ce privește capitalizarea totală a pieței în clasamentul general al CoinGecko de câteva ori în luna precedentă.

SHIB, pe de altă parte, a scăzut cu 37% față de cel mai mare nivel de la sfârșitul lunii octombrie, iar evaluarea sa de piață de 29,7 miliarde de dolari este acum chiar sub nivelul de 34,2 miliarde de dolari al DOGE. În ciuda acestui fapt, prețul SHIB a crescut cu 113% în ultimele 30 de zile.

În octombrie, multe monede meme au luat amploare, DOGE având o mai mică creștere decât rivalii săi mai tineri precum SAMO, ELON, FLOKI și, desigur, SHIB.

Monedele meme sunt notoriu de volatile, așa că unele dintre aceste câștiguri au fost trecătoare – dar, la fel ca Dogecoin-ul înaintea lor, au crescut puternic și rapid datorită entuziasmului în creștere, condus pe rețelele de social media.

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.