Urmărește-ne

Tehnologie

Precomenzile pentru noul smartphone Samsung Galaxy S22 vor include NFT

Published

on

Debutul telefoanelor emblematice ale Samsung este însoțit de un NFT comemorativ de la Theta Network pentru clienții sud-coreeni care au dat precomandă.

Samsung, strategie de expunere cu NFT

Și exact asta a făcut Samsung, cel puțin pentru consumatorii sud-coreeni. Producătorul de electronice va distribui token-uri comemorative nefungibile (NFT) celor care au precomandat fie smartphone-ul Galaxy S22, fie tableta Samsung S8 în colaborare cu proiectul cripto Theta Labs.

Potrivit lui Mitch Liu, CEO și co-fondator al Theta Labs, NFT-urile oferă „avantaje și privilegii de membru continuu”.

Theta Labs este echipa din spatele proiectului blockchain Theta Network, precum și THETA.tv, un serviciu de streaming video nativ cripto. Theta Labs își extinde rețeaua în nișele de sport și streaming video, iar token-ul nativ THETA stimulează participarea pe platformele sale.

Potrivit CoinMarketCap, tokenul se tranzacționează acum la 3,56 USD, în scădere cu peste 5% în ultimele 24 de ore.

Grafic pe o zi THETA | Sursă: CoinMarketCap

ThetaDrop, piața NFT a Theta, este probabil să beneficieze de cel mai nou drop NFT cu Samsung. Clienții care au precomandat Samsung Galaxy S22 sau Tableta S8 își pot colecta NFT-urile prin înscrierea la ThetaDrop și folosind un cod unic creat de aplicația lor „Samsung Members”.

Precomenzile au început pe 9 februarie, iar gadgeturile vor fi disponibile pentru cumpărare pe 25 februarie.

Aceasta nu este prima incursiune a Samsung în domeniul criptomonedelor și nici prima sa colaborare cu Theta Network.

Samsung și cripto

În 2019, Samsung NEXT, brațul de risc al companiei sud-coreene, a făcut o investiție în Theta Labs, ca parte a concentrării sale asupra noilor tehnologii, cum ar fi inteligența artificială, blockchain, fintech și multe altele.

Compania coreeană a adăugat un Samsung Blockchain Keystore și Wallet pe smartphone-urile sale Galaxy în 2019, permițând utilizatorilor să-și stocheze cheile private de cripto în Knox, o enclavă securizată pe dispozitiv, care este izolată de sistemul de operare principal și care poate fi accesată numai folosind un PIN sau autentificare biometrică. Samsung a susținut tehnologia pe dispozitivele Galaxy ulterioare, inclusiv modelele S10 și S20, și a introdus suport pentru portofelele hardware în 2021.

De asemenea, compania s-a alăturat pieței NFT, introducând suport pentru token-urile nefungibile în programul lor de difuzare pentru 2022. Utilizatorii vor putea explora, achiziționa și schimba „opere de artă digitală” prin liniile sale MICRO LED, Neo QLED și The Frame TV, potrivit unui comunicat de presă.

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.