Urmărește-ne

Altcoins

Iată cine deține de fapt 51% din totalul de monede Shiba Inu

Published

on

Distribuția de fonduri pentru alte monede mici este întotdeauna un punct de discuție, mai ales atunci când majoritatea monedelor este deținută de un singur portofel. Aceeași discuție a apărut recent după ce utilizatorii Twitter au observat că 72% din totalul monedelor SHIB sunt deținute de 10 portofele, dar doar un portofel este responsabil pentru 51% din acesta.

Portofelul de 51%.

Istoria din spatele portofelului care deține în prezent 410 trilioane de token-uri SHIB este simplă – este o adresă de „monede arse” creată pentru a elimina o parte din monedele în circulație dintr-un motiv sau altul.

Sursa: Watcher.Guru

Portofelul cu monede arse nu poate fi accesat de oricine; prin urmare, fondurile trimise acolo nu sunt eligibile pentru o rambursare sau nicio utilizare. Cea mai mare tranzacție care implică acet portofel a fost făcută de Vitalik Buterin, care în urmă cu ceva timp a primit un volum mare de token-uri SHIB.

O parte din token-uri au fost donate unei fundații caritabile din India, iar cealaltă parte a fost arsă de dezvoltatorul Ethereum pentru a menține rețeaua stabilă și mai descentralizată.

Balenele rămase

Deși portofelul de monede arse reprezintă 51% din cele 72 procente, restul de 21% nu sunt nici măcar comercianți cu amănuntul. Pe lista celor mai mari adrese, portofelele de schimb mențin locurile 5 și 6.

Portofelul Binance 8 deține în prezent 37 de trilioane de token-uri Shiba Inu, iar portofelul Crypto.com deține 25 de trilioane de token-uri bazate pe cățelul meme. Ultimul portofel a primit doar 29 de miliarde de token-uri suplimentare în ultimele 24 de ore.

Sursa: TradingView

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.