Urmărește-ne

Altcoins

Shiba Inu atinge noi niveluri, fiind pe calea de a depăși DOGE – Dar poate ajunge la 0,001 USD?

Published

on

Miercuri, Shiba Inu a crescut cu peste 40% în ziua respectivă și cu 133% în ultimele 7 zile, depășind un nou maxim istoric de 0,000066 USD, plasându-l drept cel mai bun activ al săptămânii.

Recent, moneda meme a primit multă atenție la nivel global, ajungând în topul celor mai populare subiecte din SUA pe Twitter, ceea ce ar putea fi un indiciu excelent de ce prețul a crescut.

Doge-ul lui Elon rămâne în urmă

Mișcarea bullish care a început din punct de vedere al analizei tehnice pe 4 octombrie s-a desfășurat non-stop, în ciuda mai multor încercări eșuate din partea urșilor. Săptămâna trecută, Elon Musk a turnat apă rece asupra prețului activului spunând că nu deține niciun Shiba Inu, ceea ce a dus la o scădere bruscă a prețului monedei. Acest lucru s-a întâmplat în ciuda faptului că el a postat pe Twitter în martie, afirmând că „ar primi un Shiba Inu”.

Cu toate acestea, comentariile lui Elon păreau să fi aprins doar flacăra lui Shiba, deoarece mai mulți investitori păreau să se fi obișnuit cu teatrul său care mișcă piața.

Chart SHIB/USDT. Sursa: TradingView

Poate Shiba Inu să ajungă la 0,001 USD?

Cu peste 5 zecimale scoase de la începutul anului, Shiba este încă la două zecimale să ajungă la 0,001 USD și la patru zecimale să intre pe teritoriul prețurilor Dogecoin. Expertii sunt totuși sceptici dacă Shiba Inu va reuși vreodată să ajungă la 0,01 USD sau chiar la 0,001 USD, având în vedere numărul mare de token-uri disponibile.

SHIB are în prezent o aprovizionare circulantă de 394.769.000.000.000 monede din oferta totală de 1000 trilioane. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, pentru ca token-ul să ajungă la 0,01 USD la doar jumătate din oferta totală, aceasta ar face ca acesta să fie o jumătate de cvadrilion (500 de trilioane de dolari), ceea ce este mai valoros decât averea totală netă a lumii întregi, care se ridică la 431 de trilioane de dolari.

Potrivit co-gazdelor altcoin-daily, Aaron și Austin, aceștia se îndoiesc că moneda va ajunge vreodată sau că se va apropia de 1 USD.

Shiba Inu se tranzacționează în prezent la 0,000065 USD după ce a atins pentru scurt timp o capitalizare de piață de 32 de miliarde USD. Având în vedere că volumul de tranzacționare pe 24 de ore a crescut la 20,7 miliarde de dolari și prețul a spart o rezistență majoră, nu există nicio limită până unde ar putea ajunge.

Declinare de responsabilitate: conținutul Cryptonian este menit să aibă un caracter informativ și nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții. Tranzacționarea, cumpărarea sau vânzarea criptomonedelor ar trebui considerată o investiție cu risc ridicat și fiecare cititor este sfătuit să își facă propriile cercetări înainte de a lua orice decizie.